М'ясний рулет із яйцем у листковому тісті
- 1. Готове листкове тісто — 0,5 кг.
- 2. Яйце — 6 шт.
- 3. М'ясо (яловичина) — 600 г.
- 4. Маргарин — 35 г.
- 5. Цибуля ріпчаста — 50 г.
- 6. Борошно пшеничне — 5 г.
- 7. Перець чорний мелений — 3 г.
- 8. Петрушка — за смаком
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Кунжут — 10 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку зварити 4 яйця. Потім приготувати фарш. Для цього зачищене від сухожиль м'ясо нарізати, обсмажити, додати воду (15—20% маси м'яса) та тушкувати до готовності. Потім пропустити через мясорубку разом із обсмаженою цибулею та з'єднати з білим соусом, приготованим на бульйоні, що залишився після тушкування м'яса. Додати дрібно порізану петрушку, сіль, перець, сире яйце та добре перемішати.
Половину фаршу викласти на розморожене тісто. Зверху покласти яйця (4 шт.), порізані вздовж пополам. Далі, яйця покрити тією частиною фарша, що залишився. Розрізати тісто на смужки так, щоб потім можна було сплести косу над начинкою. Та сплести косу (притискаючи шматочки тіста одне до одного). Готовий рулет змастити яйцем, та за бажанням, прикрасити кунжутом.
Відправити в розігріту духовку хвилин на 40-45, при температурі 220°С. Готовий рулет подавати, порізавши на порційні шматочки.