Котлети в духовці з овочами і сиром
- 1. Яловичина — 500 г.
- 2. Батон — 100 г.
- 3. Молоко — 100 мл.
- 4. Часник — 2 зубчика
- 5. Яйця — 2 шт.
- 6. Цибуля — 1 шт.
- 7. Помідор — 1 шт.
- 8. Сметана — 4 ст. л.
- 9. Кетчуп — 2 ст. л.
- 10. Сир — 100 г.
- 11. Сіль — за смаком
- 12. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
З батона зрізати скоринку і залити молоком.
Яловичину прокрутити на м'ясорубці.
До фаршу додати сіль, перець, яйця, розмочений батон і дрібно порізаний часник. Все ретельно вимішати.
Деко застелити пекарським папером. Сформувати пласкі котлети і викласти їх на деко.
Цибулину почистити, порізати тонкими кружечками (кількість кружків повинна відповідати кількості одержаних котлет).
Помідор порізати на таку ж кількість тонких кружків.
Сир порізати на тонкі пластинки (їх кількість повинна дорівнювати кількості котлет).
Котлети змастити кетчупом. Зверху викласти цибулю. Змастити 2 ст. л. сметани. Викласти кружки помідорів. Знову змастити 2 ст. л. сметани.
Зверху викласти пластинки сиру. Поставити в духовку, розігріту до 180°C. Готувати 30 хвилин.