Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Крюшон

Крюшон

Ми так багато працюємо і так мало розслабляємося і відпочиваємо. Ми звикли, що якщо люди розслабляються за допомогою алкоголю, так це повинні бути міцні напої, від яких на ранок болить голова. А ми пропонуємо вам спробувати напій, який освіжає і розслабляє, але при цьому смачний і не несе за собою неприємних наслідків. Приготуйте крюшони! Ці напої роблять з самих різних вин, в які додають свіжі або ж консервовані фрукти, ягоди. Подавати їх потрібно в холодному вигляді. Без сумніву такі напої зберуть у вашому будинку веселу компанію чудових людей, а ви після такого приготування станете гуру в області кулінарії. Для дітей також можна приготувати крюшони. Замість вина і шампанського використовуйте соки і газовану мінеральну воду.

Кількість порцій 15
Час приготування 120 хв

  1. 1. Шампанське — 1 пляшка
  2. 2. Персик — 2 шт.
  3. 3. Полуниця — 500 г.
  4. 4. Цукор — 2 ст. л.
  5. 5. Біле вино — 1 бутилка
  6. 6. Черешня — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шампанське заздалегідь поставити в холодильник. Приготувати лід. Полуницю ретельно перебрати, вимити й обсушити. Кілька красивих ягід відкласти для прикраси. Покласти полуницю в миску, присипати цукром. Поставити в холодильник на 1 годину, щоб полуниця дала сік.

  2. Персики і черешню вимити, обсушити. Персики розрізати навпіл, видалити кісточку, а потім нарізати часточками. З черешні кісточки можна не видаляти.

  3. Вийняти полуницю з холодильника і перелити разом з соком, що виділився в крюшонницю. Покласти персики і черешню. Влити сухе вино і знову поставити в холодильник мінімум на 1 год

  4. Перед подачею на стіл додати в крюшонницю відкладену полуницю. Влити холодне шампанське. Покласти в келихи по кілька шматочків льоду і розлити крюшон.