![Банановий чізкейк без випічки](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.75f4c295cf74f2598e6c7ec6e0b26a91.350x350.jpeg)
Банановий чізкейк без випічки
- 1. Печиво — 200 г.
- 2. Вершкове масло — 50 г.
- 3. Молоко — 2 ст. л.
- 4. Кисломолочний сир (9%) — 400 г.
- 5. Сметана (15 %) — 100 г.
- 6. Мед — 4 ст. л.
- 7. Вершки — 200 мл.
- 8. Ванільний цукор — 1 ч. л.
- 9. Лимонна цедра — 1 ч. л.
- 10. Лимонний сік — 3 ст. л.
- 11. Желатин — 8 г.
- 12. Банан — 2 шт.
- 13. Соняшникова олія — за смаком.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Форму для випікання, краще роздільну, діаметром близько 22 см., прокласти пергаментним папером (і бортики теж), яку попередньо змастити олією.
Печиво розтовкти в дрібну крихту, додати до нього молоко і масло, яке попередньо розтопити на повільному вогні.
Все добре перемішати і масу, викласти у форму на дно і розрівняти її. Потім форму прибрати в холодильник.
Банани очистити і розтовкти виделочкою до однорідного пюре.
Желатин розчинити в лимонному соці і нагріти його на водяній бані, щоб він розійшовся. Розчинений желатин змішати з банановим пюре і перемішати. Масу прибрати в холодильник хвилин на 10, щоб вона схопилася, але щоб не перетворилася в желе.
Сир протерти через сито і додати цедру лимона, сметану, мед. Все трохи збити вінчиком.
Окремо збити вершки з ванільним цукром.
Потім змішати сир, бананове пюре і збиті вершки і добре збити. Після чого масу, що вийшла, викласти в застиглу форму і знову форму прибрати в холодильник, бажано на ніч.