Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря середній літо › Гарбузовий рулет з сирною начинкою
Гарбузовий рулет з сирною начинкою

Гарбузовий рулет з сирною начинкою

Мало хто знає, що гарбуз чудово поєднується з сирами. Страви, які мають у своєму складі ці два інгредієнти, виходять гармонійними за смаком і ароматними. Запропонована страва - цікавий варіант рулетика. Ніжний вершковий крем із горіхами просочує гарбузовий корж, підкреслюючи його смак. Вершковий сир і маргарин потрібно викласти з холодильника заздалегідь і дати їм підтанути. Горіхи можете додавати будь-які на Ваш розсуд (кешью, мигдаль, фундук, волоські). Нерівність отриманого рулету акуратно зріжте гострим ножем. Можна присипати страву цукровою пудрою, що залишилася. Перед подачею наріжте рулет на порційні шматочки. Гарбузовий рулет можна зберігати в морозилці до чотирьох місяців.

Кількість порцій 4
Час приготування 90 хв

  1. 1. Цукор — 2 ст. л.
  2. 2. Яйце куряче — 1 шт.
  3. 3. Гарбуз — 150 г.
  4. 4. Сода — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Кориця мелена — за смаком
  7. 7. Цукрова пудра — за смаком
  8. 8. Сир вершковий — 3,5 ст. л.
  9. 9. Маргарин — 1 ч. л.
  10. 10. Горіхи — 1 ст. л.
  11. 11. Борошно пшеничне — 2,5 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати в мисці цукор і яйця, збити міксером суміш, поступово додавати 50 г. нарізаного маленькими шматочками очищеного гарбуза.

  2. Додати в суміш борошно, сіль, соду, корицю, ретельно перемішати до однорідної маси.

  3. Застелити харчовим папером деко для випікання, змастити маслом, викласти тісто на деко, поставити в духовку на 15 хвилин, при температурі 175ºС.

  4. Витягнути корж тіста з духовки, присипати цукровою пудрою, перевернути на іншу сторону, поклавши на рушник. Видалити папір з коржа. Присипати пудрою, знову перевернути. Скрутити корж в рулет разом із рушником. Покласти в холодильник на 1 годину, після чого на 15 хвилин в морозильну камеру.

  5. Змішати в мисці вершковий сир і маргарин, додати подрібнені горіхи, варений гарбуз, подрібнений в блендері до стану пюре, цукор і цукрову пудру.

  6. Витягнути корж, розгорнути його, змастити кремом, знову скрутити в рулет. Зберігати в холодильнику.