Полуничний тірамісу
- 1. Вершки — 80 г.
- 2. Сметана — 50 г.
- 3. Полуниця — 20 г.
- 4. Кава заварна — 200 мл.
- 5. Яєчні жовтки — 1 шт.
- 6. Какао-порошок — 5 г.
- 7. Коньяк — 20 г.
- 8. Цукрова пудра — 10 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Збити вершки з полуницею до стану крему, додати сметану і ретельно перемішати, але не збивати.
Якщо використовуються вершки і свіжа полуниця, обробити їх зануреним блендером, збити отриману масу до стану крему, а потім також змішати зі сметаною.
Додати перетертий з цукровою пудрою жовток, перемішати все до однорідної маси. Бісквіт вимочити в розчині кави і коньяку. У форму для тірамісу (в даному випадку склянка) викласти 1 столову ложку крему, потім 1 вимочений в каву бісквіт, далі ½ крему, поверх крему - другий бісквіт, також вимочений у каві і коньяку.
Верхнім шаром викласти крем. Тірамісу з полуниці майже готовий! Поставити його в холодильник на кілька годин, потім посипати какао, прикрасити свіжою полуницею.