Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря європейська зима › Салат з гранатом, яблуком і квасолею
Салат з гранатом, яблуком і квасолею

Салат з гранатом, яблуком і квасолею

Рубінові зернятка граната – дивовижні ягоди. Багаті вітамінами і мікроелементами, вони володіють пікантним кисленьким смаком. Тому гранат є частим «гостем» в самих різних салатах і використовується, як правило, в якості ефектної прикраси. Пропонований салат – не виняток. Вхідний до складу гранат робить страву по-справжньому святковою і яскравою. До того ж він відмінно поєднується з кислими яблуками та квасолею. Рекомендуємо використовувати червоний сорт квасолі. Не дивлячись на свою поживність, цей бобовий продукт рекомендується вживати з метою зниження ваги. Легкий і ситний, смачний і швидкий, вишуканий і пікантний – список незаперечних переваг цього салату можна продовжувати вічно.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Листя салату — 160 г.
  2. 2. Гранат — 300 г.
  3. 3. Яблука — 160 г.
  4. 4. Оливкова олія — 20 мл.
  5. 5. Бальзамічний оцет — 10 мл.
  6. 6. Квасоля — 160 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гранат розібрати на зерна. Салат помити і просушити. Нарвати салат руками. Яблука помити, видалити серцевини і нарізати шматочками.

  2. З квасолі злити рідину. Змішати всі інгредієнти, посолити, заправити оливковою олією, бальзамічним оцтом і перемішати.