Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря італійська салати обід › Салат «Панцанелла»
Салат «Панцанелла»

Салат «Панцанелла»

Салат для тих, хто любить смачно і ситно поїсти. Так, в салаті міститься французький багет, отже такий салат може бути і повноцінною стравою. Додавання базиліка і листків салату додасть цій страві вишуканий і незвичайний смак. Салат бере свій початок із Тосканії, а з часом стає популярним і в усьому світі. В інших варіантах, можна додавати й ще овочі: селеру, часник або огірки, а також моцареллу та маслини.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Багет французький — 200 г
  2. 2. Помідори — 200 г
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 50 г
  4. 4. Салат — 100 г
  5. 5. Олія оливкова — 100 мл
  6. 6. Оцет — 1 ст. л.
  7. 7. Листя базиліка — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Поламати хліб на невеликі частини і підсушити в духовці

  2. Помідори нарізати великими шматочками, цибулю подрібнити.

  3. Для заправки змішати оливкову олію з оцтом, сіллю і перцем.

  4. У великій мисці змішати томати, цибулю, подрібнене руками салатне листя і базилік.

  5. Викласти салат на тарілку і полити заправкою.