Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря легкий крупа вегетаріанські страви › Рисова каша з гарбузом і яблуками
Рисова каша з гарбузом і яблуками

Рисова каша з гарбузом і яблуками

Коли кулінарна фантазія починає підводити, не шукайте занадто складні рецепти з дорогих делікатесів. Адже вміло скомпонувавши найзвичайніші й доступні продукти, можна одержати вишукану неповторну страву. І ось Вам на допомогу рецепт корисного, поживного і смачного сніданку для Вас і Ваших дітей – молочна рисова каша з гарбузом, яблуками і медом. Така страва – гідний приклад того, як звичайна крупа вигідно перетворилася за рахунок грамотного додавання потрібних інгредієнтів. Всього два простих компонента – і рис, що приївся, розкривається по-новому, набуваючи пікантний кисло-солодкий смак. Рекомендуємо додати в гарнір родзинки, попередньо ошпарені окропом, і будь-які сухофрукти на Ваш смак.

Кількість порцій 3
Час приготування 45 хв

  1. 1. Рис — 125 г
  2. 2. Молоко — 1 л
  3. 3. Гарбуз — 250 г
  4. 4. Яблуко — 1 шт.
  5. 5. Мед — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гарбуз очистити, нарізати кубиками.

  2. Гарбуз залити водою, варити до готовності й частину подрібнити блендером.

  3. Рис промити під струменем холодної води.

  4. У воду, в якій варився гарбуз, додати молоко і варити рис 30 хвилин.

  5. Яблука очистити і нарізати шматочками.

  6. У напівготовий рис додати перетертий гарбуз. Перемішати, додати мед, шматочки яблук і гарбузу, вимкнути вогонь і залишити на 10 хвилин.