Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря європейська зима › Свинячі реберця у соєвому соусі
Свинячі реберця у соєвому соусі

Свинячі реберця у соєвому соусі

Свинячі реберця - це, напевно, один із найкращих варіантів, гарячої страви як для святкового столу, так і для звичайної сімейної вечері, коли хочеться побалувати себе і своїх близьких смачними стравами. Справа в тому, що як би ви не приготували ці реберця, все одно вони виходять дуже смачні і ароматні. А ми поділимося з вами деякими рецептами. Не секрет, що будь-яке м'ясо дуже любить часник. Адже він надає такий насичений аромат страві. Але ось що цікавого в цьому рецепті, так це соєвий соус. Адже він сам по собі досить звичайний . Але якщо промаринувати свиняче м'ясо, то ви отримаєте дуже смачну страву. І навіть звичайні реберця будуть здаватися вам святковою стравою.

Кількість порцій 6
Час приготування 90 хв

  1. 1. Свинячі реберця — 2 кг.
  2. 2. Соєвий соус — 200 мл.
  3. 3. Свіжий імбир — 4 см.
  4. 4. Часник — 4 зубчика
  5. 5. Бадьян — 2 шт.
  6. 6. Білий винний оцет — 2 ст. л.
  7. 7. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Свинячі реберця розрізати на частини і укласти в каструлю. Залити соєвим соусом і додати 2 ст. л. винного оцету.

  2. Додати в каструлю часник, який пропустити через прес, імбир, нарізаний на шматочки і зірочки бадьяна.

  3. У каструлю додати холодної води так, щоб реберця були повністю покриті.

  4. Вміст каструлі довести до кипіння на сильному вогні, потім зменшити вогонь до мінімуму і варити реберця до готовності.

  5. Потім зняти каструлю з вогню і вийняти звідти реберця. Потім їх обсушити і швидко обсмажити на грилі.

  6. Подавати готові реберця варто гарячими і з зеленню.