Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря без термічної обробки вечеря › Марокканський томатний салат
Марокканський томатний салат

Марокканський томатний салат

Однією з найрізноманітніших, колоритних і унікальних кухонь світу вважається марокканська. Через активну взаємодію із зовнішнім світом на національну кухню Марокко вплинули кулінарні традиції арабської, єврейської та близькосхідної кухонь. Також вона містить у собі елементи середземноморської та африканської кухонь. У зв'язку з цим марокканські національні страви настільки неповторні і пікантні, що навіть найпростіший овочевий салатик вразить Вас несподіваною комбінацією смаків і вишуканим ароматом. Переконайтеся в цьому самі, приготувавши марокканський томатний салат. Ця страва – яскравий приклад того, як звичайний салат з помідорів вдало перетворився за рахунок гострих спецій і прянощів.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Помідори — 400 г.
  2. 2. Зелень — 50 г.
  3. 3. Часник — 10 г.
  4. 4. Кмин — 8 г.
  5. 5. Карі — 5 г.
  6. 6. Олія оливкова — 30 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

  2. Зелень помити, просушити і подрібнити. Окремо змішати карі, сіль і кмин. Трохи розтерти спеції.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.