Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря пасха борошно осінь › Кислий червоний соус
Кислий червоний соус

Кислий червоний соус

Пропонуємо вашій увазі рецепт смачного кислого соусу. Кислі соуси дуже добре поєднуються з м'ясними стравами. Кислий соус цінується не тільки завдяки своїм смаковим якостям і прекрасному поєднанню з м'ясними стравами. Кислий соус дуже корисний, адже, завдяки своєму складу він благотворно впливає на весь травний тракт, допомагаючи виділяти в потрібній кількості секрецію, щоб перетравлювати жирну їжу. Ось для цього і потрібен кислий соус. Особливо прекрасно він нейтралізує свинячий жир. Кислі соуси готують з різних ягід - ожини, журавлини і навіть з кислої вишні. Але у нас буде соус на основі лимонної кислоти. До речі, дуже обережно слід їсти кислі соуси людям з підвищеною кислотністю шлунка.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Борошно — 1 ч. л.
  2. 2. Бульйон овочевий — 200 мл.
  3. 3. Олiя — 1 ст. л.
  4. 4. Лимонна кислота — за смаком
  5. 5. Цукор — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Масло з'єднати з борошном і ретельно перемішати, додати палений карамелізований цукор.

  2. У масу поступово влити гарячий бульйон і проварити до загустіння. Потім додати лимонну кислоту і посолити.

  3. У готовий соус додати цукор за смаком, але так, щоб залишався приємний кислуватий смак.