Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря середній плита алкоголь › Імбирний пунш з бурбоном
Імбирний пунш з бурбоном

Імбирний пунш з бурбоном

Назва напою "пунш" прийшла до нас із давньоіндійської мови. "Панч" означає "п'ять": напій готувався з п'яти традиційних інгредієнтів. В даний час ми називаємо пуншем практично будь-який коктейль (як алкогольний, так і безалкогольний), що містить фрукти або фруктовий сік. Рецептів його приготування дуже багато. Компонентами пуншу можуть бути мед, чай, коньяк. Пунш роблять як охолодженим, з льодом, так і зимовим, гарячим. Інгредієнти запропонованого рецепта - апельсиновий, лимонний і грушевий фреші, бурбон, натертий корінь імбиру, мед.

Кількість порцій 12
Час приготування 30 хв

  1. 1. Лимонний сік — 200 мл.
  2. 2. Мед — 200 г.
  3. 3. Корінь імбиру — 2 см.
  4. 4. Апельсиновий фреш — 1200 мл.
  5. 5. Грушевий фреш — 400 мл.
  6. 6. Бурбон — 1 л.
  7. 7. Лимон — 2 шт.
  8. 8. Вода — 800 мл.
  9. 9. Лід — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Корінь імбиру натерти на дрібну терку.

  2. У каструлю налити воду і лимонний фреш. Додати мед і тертий імбир. Довести суміш до кипіння.

  3. Потім зняти з вогню, процідити через дрібне сито і поставити остигати.

  4. Лимони помити і нарізати кружечками.

  5. У суміш, що остигла, додати апельсиновий і грушевий фреші, влити бурбон і нарізаний лимон. Добре перемішати.

  6. Пунш подавати охолодженим з кубиками льоду.