Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря без термічної обробки новий рік › Фруктово-капустяний салат
Фруктово-капустяний салат

Фруктово-капустяний салат

Любите смачно харчуватися, але не бажаєте псувати фігуру? Вихід є: корисна їжа може бути смачною і вишуканою. Як, наприклад, фруктово-капустяний салат. Стиглі фрукти, кисло-солодкий цитрус, овочі і оригінальна заправка подарують Вам неповторні хвилини задоволення, при цьому не залишать зайвих сантиметрів на талії. Не бійтеся експериментів: білокачанну капусту можна замінити червонокачанною або пекінською, замість апельсинових дольок покласти грейпфрут, а волоські горішки (або мигдаль, фундук, кешью) і родзинки стануть прекрасною альтернативою соняшниковому насінню. Особливість салатику – в його пікантному соусі. Тягучий мед і лимонний сік надають приємну солодкість і свіжість. Приємного Вам апетиту.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Насіння соняшника — 30 г.
  2. 2. Капуста білокачанна — 200 г.
  3. 3. Виноград — 200 г.
  4. 4. Апельсин — 200 г.
  5. 5. Мед — 20 г.
  6. 6. Яблуко — 140 г.
  7. 7. Лимон — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту помити і нашаткувати. Виноград помити і розрізати на половинки.

  2. Апельсин очистити, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок.

  3. Яблуко помити, нарізати кубиками. Вичавити з лимона сік і змішати з медом.

  4. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.