Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря українська консервація обід › Домашня тушкована свинина
Домашня тушкована свинина

Домашня тушкована свинина

Сьогодні хочемо поділитися з вами нашим рецептом приготування домашньої тушонки із свинини. Цей продукт готується без особливих складнощів і тут немає особливих премудростей. Крім вищеописаних переваг легкості приготування є ще один. Це прекрасна заготовка, яка вас виручить у важку хвилину. Наприклад, коли на роботі завал, додому приходиш пізно, сім'я ненагодована, самі голодні, як вовк і ще в холодильнику хоч конем грай. Картина гнітюча, чи не так? У такому випадку виручить вас баночка такої тушонки. Відкрили, зварили картоплі за десять хвилин і повноцінна сімейна вечеря готова. Всі задоволені, проблема вирішена. Тому швидше приступайте до приготування тушонки, щоб у майбутньому виручити самих же себе.

Кількість порцій 6
Час приготування 200 хв

  1. 1. Свинина — 500 г.
  2. 2. Сало — 300 г.
  3. 3. Лавровий лист — 1 шт.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо нарізати середніми шматочками. Посолити і поперчити.

  2. На дно простерелізованої банки викласти лавровий лист, потім щільно викласти м'ясо.

  3. Поставити банки в духовку при температурі 250˚С. Потім, коли м'ясо закипить зменшити температуру до 150˚С і тримати 3 години.

  4. Потім потрібно витопити жир із сала. Для цього сало потрібно нарізати маленькими шматочками, покласти в жаровню і витопити жир на невеликій температурі.

  5. Потім через 3 години вийняти банки з тушонкою і вилити в них жир. Банки закатати стерильними кришками.