![Бограч](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.5c8364d4eb8fa05f02a8bf601b3077d2.350x350.jpeg)
Бограч
- 1. Яловичина/баранина — 400 г.
- 2. Цибуля — 2 шт.
- 3. Морква — 2 шт.
- 4. Болгарський перець — 2 шт.
- 5. Помідори — 2 шт.
- 6. Картопля — 5 шт.
- 7. Паприка — 1 ч. л.
- 8. Часник — 2 зуб.
- 9. Свинячий жир — 80 г.
- 10. Борошно — 80 г.
- 11. Яйце — 1 шт.
- 12. Сіль, перець мелений — за смаком
- 13. Прянощі, зелень — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Підготувати овочі. Цибулю очистити і нарізати. Моркву помити і видалити шкірку, потім нарізати кубиками; помідори обдати окропом і зняти шкірку. Помідори нарізати разом із болгарським перцем. Відкласти.
Розтопити в казані жир. Всипати цибулю і пасерувати її до прозорості. Тим часом нарізати м'ясо кубиками і висипати до цибулі. Посипати паприкою. Перемішати. Обсмажити.
Додати до м'яса моркву. Помішати. Тушкувати 10 хвилин. Потім покласти помідори і перець болгарський. Посолити. Поперчити. Додати 1 л. окропу. Тушкувати 30 хвилин на слабкому вогні.
За цей час приготувати галушки. Просіяти борошно. Вбити яйце. Посолити. Замісити тісто. Сформувати тонкий корж і порвати на маленькі шматочки. Скласти галушки в миску і посипати борошном.
Картоплю очистити. Нарізати на шматочки. Додати в казанок. Долити ще 1 л. окропу. Варити до готовності.
Висипати у бограч галушки. Варити 7-10 хвилин. Додати петрушку, порубаний часник і кмин. Дати настоятися.