Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід плита вегетаріанські страви › Салат з цукіні з сиром і бальзамічним оцтом
Салат з цукіні з сиром і бальзамічним оцтом

Салат з цукіні з сиром і бальзамічним оцтом

Смачний і корисний теплий салат з цукіні. Ніжні, м'які і злегка гострі на смак скибочки цукіні з зеленню і підталим сиром, який тягнеться . Відмовитися від такого складно, навіть тим, хто не любить овочеві страви або цукіні. Такий салат підійде і як гарнір до м'яса, риби, птиці. Сир можете брати будь-який за смаком, але обов'язково твердих сортів (або в поєднання з м'якими, наприклад, з моцарелою або фетою). За смаком в салат можна додати запечені або приготовані на грилі помідори, солодкий перець, ріпчасту цибулю, гриби (особливо печериці), картоплю (особливо молоду), баклажани. Якщо ви готуєте салат в сезон кабачків, то можете замінити цукіні кабачками. Заправку можна замінити на сметану з зеленню або майонезом.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Цукіні — 600 г.
  2. 2. Олія оливкова — 40 мл.
  3. 3. Часник — 2 зуб.
  4. 4. Оцет бальзамічний — 20 мл.
  5. 5. Зелень — 30 г.
  6. 6. Сир твердий — 100 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цукіні помити і нарізати кільцями (скибочками). Обсмажити цукіні на оливковій олії.

  2. Часник очистити від лушпиння. Вичавити на скибочки обсмаженого цукіні часник.

  3. Зелень помити, просушити і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці.

  4. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку (оливкову олію з оцтом) і перемішати салат.