Запечений хек у сметані і гірчиці
- 1. Хек — 700 г.
- 2. Маслинова олія — 10 мл.
- 3. Лимон — 1 шт.
- 4. Сметана — 300 г.
- 5. Гірчиця — 2 ст. л.
- 6. Часник — за смаком
- 7. Перець — за смаком
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Кріп — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Кріп обмити, обсушити і дрібно нарізувати. Часник очистити і пропустити через прес. Взяти сметану, лимонний сік і гірчицю і помістити все в одну миску. Поперчити, посолити і гарненько перемішати. Залишити соус і перейти до наступного етапу.
Свіжу рибку в першу чергу промити, очистити від луски. Обрізати плавники і вичистити нутрощі. Знову обмити. Викласти на рушник і обсушити.
Відокремити філе від хребта, зробивши при цьому надріз уздовж хребта. (Голову можна залишити для рибного бульйону)
Застелити фольгою невелику форму для запікання і обмазати маслиновою олією. Рибу посолити, поперчити і намазати раніше приготованим соусом. Усе змастити маслиновою олією.
Розігріти духовку до 180°C градусів і направити рибу запікатися хвилин 30, до утворення золотої скоринки. Прикрасити зеленню і шматочками лимона.