В'ялена риба
- 1. Риба (філе сьомги) — 500 г.
- 2. Сіль — 90 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку взяти філе риби. Можна також взяти цілу тушку та не розбираючи на філе порізати на шматочки, приблизно 2,5 см товщиною. Теж саме потрібно зробити з філе. Потім викласти рибу у глибокий посуд та засипати сіллю. Приблизно 5-6 столових ложок з гіркою. Далі поставити рибу в холодильник на три доби.
Необовязково в процесі соління шматочки перемішувати. Риба вся опиниться в розсоллі і це не залежить від кількості. Після трьох діб рибу промити та залити холодною водою. Через годину воду поміняти, а потім ще раз. В цілому промивати рибу потрібно три рази протягом трьох годин. Відразу потрібно підкреслити, що якщо риби більше двох кілограм, то залишити її потрібно на 4 доби в холодильнику. Та, відповідно, промити її потім 4 рази протягом 4 годин.
Підвісити рибу над мийкою. Риба жирна, буде трохи капати жир. Наступного дня можна їсти. А якщо рибу потрібно зробити сухішою, то чекати ще один день, взагалі це справа смаку.