Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід духовка європейська › Сирний пиріг з грушею
Сирний пиріг з грушею

Сирний пиріг з грушею

Увага всім, хто любить пекти пироги з приводу і без! Ви не повинні втратити такий рецепт, який не тільки простий, але і корисний. Візьмемо, наприклад, тісто. Його нескладно приготувати навіть тим, хто ніколи не мав справу з випічкою. Тому якщо ви хочете зробити приємний сюрприз комусь близькому, ви можете сміливо готувати пиріг з грушею. До речі, якщо груші вам не до душі, можете їх замінити іншими фруктами. Але слід зауважити, що груші теж дуже корисні, наприклад, для шлунку і серця. Тому можна спробувати кожен раз робити пиріг з іншим компонентом, а потім вибрати для себе найулюбленіший. Що ж стосується сиру, то тут можна не коментувати. І так всі знають про його користь.

Кількість порцій 10
Час приготування 60 хв

  1. 1. Яйця — 4 шт.
  2. 2. Вершкове масло — 80 г
  3. 3. Цукор — 1 склянка
  4. 4. Пшеничне борошно — 1,5 склянки
  5. 5. Розпушувач — 1 ч.л.
  6. 6. Ванільний цукор — 2 ч.л.
  7. 7. Сир — 400 г
  8. 8. Сметана — 4 ст.л.
  9. 9. Груші — 3 шт.
  10. 10. Крохмаль — 1 ст.л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло розтопити і остудити. З'єднати з одним яйцем половину склянки і 1 ч.л. ванільного цукру. Злегка збити.

  2. У цю суміш просіяти борошно і замісити м'яке тісто. Скачати його в кулю, обернути харчовою плівкою і покласти в морозилку на 10 хвилин.

  3. Тим часом духовку нагріти до 180°C.

  4. Груші очистити від шкірки і насіння, нарізати тонкими скибочками.

  5. У решти яєць білки відокремити від жовтків. Білки прибрати в холодильник.

  6. Сир протерти блендером або пропустити через сито.

  7. Жовтки збити з цукром, що залишився і ванільним цукром, з'єднати з сиром, додати крохмаль і ще раз збити.

  8. Охолоджені білки збити в круту піну (до стійких піків). Порціями з'єднати їх з сирною масою, акуратно перемішуючи її знизу догори. Маса повинна стати пишною.

  9. Тісто руками розподілити по формі, сформувавши бортики

  10. На тісто викласти шар з двох груш. Залити його сирною масою. Зверху викласти віялом скибочки груші, що залишилися. Випікати пиріг у розігрітій духовці 35-40 хвилин.