Суші-нігірі «Томаго»
- 1. Рис готовий — 240 г.
- 2. Васабі — 20 г.
- 3. Норі — 1 шт.
- 4. Соєвий соус — 1 ст. л.
- 5. Саке — 1 ст. л.
- 6. Сахар — 1 ч. л.
- 7. Яйця — 2 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для початку необхідно приготувати рис для суші. Зробити це можна, скориставшись рецептом на нашому сайті.
Змішати яйце, соєвий соус, цукор, саке, але не збивати. Процідити через дрібне сито або марлю, щоб позбутися від білкових грудочок і отримати однорідну масу.
Поставити сковорідку на вогонь, додати рослинну олію та чекати 2-3 хвилини, поки вона прогріється. Як тільки над сковородою з'явиться легкий димок, омлет можна смажити.
На розігріту сковороду вилити кілька ложок омлету, щоб маса закривала дно приблизно на 7 мм. Якщо з'являються бульбашки, значить занадто гаряче! Зняти з вогню і поставити назад, коли омлет почне схоплюватися. Омлет необхідно обсмажувати тільки з одного боку.
Згорнути отриманий млинець в три шари, рулетиком, щоб його ширина була приблизно 5-7 см. Відсунути до краю сковороди.
На звільнене місце вилити кілька ложок омлету, при цьому треба стежити, щоб маса торкалася до вже згорнутого омлету по всьому краю. Підрум'янити і загорнути попередній млинчик в новий шар.
Повторювати попередні пункти поки не закінчиться маса або ж рулет почне погано скручуватися.
Змочити руки водою, щоб рис не прилипав до долонь. Потім взяти невелику жменю готового рису і, мнучи його в руках, надати йому овальну форму.
Змастити грудочки рису невеликою кількістю васабі.
Розташувати зверху підготовленого шматочка рису скибочку омлету.
Якщо омлет погано тримається, то необхідно перетягнути всю заготовку вузькою смужкою норі. Це додасть певний додатковий смаковий відтінок для суші.