Шматочки язика під соусом
- 1. М'ясо (язик яловичий) — 1 шт.
- 2. Лавровий лист — 1 шт.
- 3. Перець чорний горошок — 5 шт.
- 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 5. Вершки (20 %) — 200 мл.
- 6. Горіх (фундук) — 150 г.
- 7. Борошно — 15 г.
- 8. Трави італійські (пачка) — 1 шт.
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Кріп — 10 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно добре промити м'ясо (язик), опустити його в кастрюлю з водою та варити. Яловичий язик звичайно варять 2,5 години. В процесі варіння кинути цибулину, лавровий лист, перець-горошок, посолити.
Коли м'ясо звариться, його потрібно облити холодною водою та почистити від шкірки. Незадовго до готовності м'яса, можна починати робити соус. Для цього дрібно (в борошно) змолоти фундук в блендері. Соус готується доволі швидко. Борошно та горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Щоб вони добре підрум'янилися. Влити вершки, посолити, додати води або бульйону, в якому варилося м'ясо.
М'ясо нарізати шматочками, викласти на тарілку та полити соусом. Можна прикрасити гілочкою кропу. Соус та мясо, що залишилися, потрібно зберігати окремо. Та при вживанні просто покласти шматочки мяса на тарілку, зверху ложку соусу та розігріти.