Здобні булочки
- 1. Молоко — 500 г.
- 2. Масло кисло-вершкове — 200 г.
- 3. Борошно — 1200 г.
- 4. Дріжджі сухі — 11 г.
- 5. Цукор — 150 г.
- 6. Яйця — 2 шт.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У теплому молоці розчинити дріжджі, додати половину борошна, розмішати.
Поставити в тепле місце на 30 хвилин. Додати цукор, розм'якшене масло, яйця, після чого перемішати. Додати решту борошна і знову перемішати. Тісто не повинно прилипати до рук, але і не повинно бути крутим.
Тісто поставити на годину в тепле місце, потім розділити на 3 частини (щоб зручніше було розкочувати). Кожну частину розкачати завтовшки близько 3-4 мм., посипати цукром (можна з корицею або маком).
Згорнути в рулет, нарізати рулет на шматочки шириною близько 3-4 см. У кожному шматочку зробити надріз, не доходячи до кінця - вивернути. Деко змастити олією або застелити папером для випічки.
Викласти булочки, дати їм трохи (близько 20 хвилин) постояти. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку. Випікати протягом 25-30 хвилин.