Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід європейська борошно › Солоний крекер з цибулею
Солоний крекер з цибулею

Солоний крекер з цибулею

Приготування солоного крекеру з цибулею вдома не тільки здивує близьких, але й приємно порадує їх. Де ще ви можете побалувати себе такими смаколиками, як не вдома в колі друзів і близьких. Рецепт нашої хрусткої закуски є дійсно сімейним, оскільки готувати ви можете його за неспішними, сімейними бесідами разом. Крекер можна купити і в магазині, але чи буде він таким по-домашньому смачним, як приготовлений власноруч. Звичайно ж ні! Тому що не буде тих моментів зближення у вашому житті, які можуть з'явитися при спільному приготуванні і поїданні крекерів з цибулею. Тому насолоджуйтеся процесом готування і поїданням даного продукту.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 160 г.
  2. 2. Масло вершкове — 65 г.
  3. 3. Молоко — 4 ст. л.
  4. 4. Цибуля — 3 шт.
  5. 5. Розпушувач — 0,5 ч. л.
  6. 6. Сіль — 0,5 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Насамперед зайнятися цибулею. Нарізати очищені головки дрібними кубиками. Відправити її на сковороду для обсмажування до золотистого кольору.

  2. Потім вершкове масло заздалегідь нарізати кубиками і дати йому розтанути при кімнатній температурі. Змішати борошно, масло, сіль, розпушувач. Обсмажену і охолоджену цибулю покласти в основну масу. Влити кілька столових ложок молока і замісити тісто.

  3. Розгорнути тісто в пласт і видавити чаркою маленькі кружечки. Викласти їх на деко. Випікати при температурі 200 °С не більше 6 хвилин. Посипати отримані крекери сіллю за смаком.