Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід європейська сніданок › Салат з помідорами чері, сухариками і кунжутом
Салат з помідорами чері, сухариками і кунжутом

Салат з помідорами чері, сухариками і кунжутом

Вашій увазі вегетаріанська варіація салату «Цезар» на італійський манер. Що може бути простіше: стиглі помідори сорту чері, що потопають у листі салату, хрусткі сухарики, тертий пармезан – і ось на Вашому столі справжній шедевр кулінарного мистецтва, одне з найбільш популярних і вишуканих страв кращих ресторанів з італійською кухнею. А все завдяки одному простому, але дуже вдалому ходу – додаванню традиційних італійських трав – базиліка, орегано, розмарину і чабера, а також кунжутного насіння. Як говориться просто, але зі смаком. Зі смаком сонячної Італії, вічного свята, морської свіжості та весняного настрою. Обов'язково спробуйте цей легкий, простий і просто красивий салатик.

Кількість порцій 2
Час приготування 15 хв

  1. 1. Помідори чері — 200 г.
  2. 2. Салат — 30 г.
  3. 3. Сир пармезан — 20 г.
  4. 4. Хліб — 100 г.
  5. 5. Кунжут — 20 г.
  6. 6. Оливкова олія — 10 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Суміш італійських спецій — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Хліб розрізати на шматочки і підсушити в попередньо розігрітій до 210 градусів духовці протягом 10 хвилин. Помідори помити і розрізати на четвертинки. Кунжут обсмажити на сухій сковороді.

  2. Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир натерти на дрібній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.