Різото з беконом і болгарським перцем
- 1. Курка — 1 кг.
- 2. Рис Арборіо — 300 г.
- 3. Морква — 200 г.
- 4. Цибуля ріпчаста — 350 г.
- 5. Біле сухе вино — 150 мл.
- 6. Бекон — 200 г.
- 7. Болгарський перець — 200 г.
- 8. Пармезан — 100 г.
- 9. Чорний перець горошком — 6 шт.
- 10. Вершкове масло — 4 ст. л.
- 11. Лавровий лист — 2 шт.
- 12. Сушені спеції — 2 ст. л.
- 13. Сіль — за смаком
- 14. Соняшникова олія — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для бульйону потрібно порізати на шматки курку. 200 г. цибулі і моркву нарізати великими шматками.
Скласти курку, моркву і цибулю в каструлю. Залити їх 2 літрами води, додати перець горошком і поставити під кришкою на вогонь. Варити близько години.
Потім додати сушені спеції, посолити за смаком і варити ще 30 хвилин. За 10 хвилин до закінчення додати лавровий лист.
Потім бульйон процідити і поставити 1,5 літра бульйону на повільний вогонь, щоб він не остигав.
Бекон дрібно нарізати.
Перець очистити від насіння і нарізати невеликими кубиками.
Обсмажити бекон трохи, потім додати перець і смажити ще близько 10 хвилин.
Цибулю, що залишилася, очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Сир натерти на дрібній тертці.
У каструлі розтопити 2 ст. л. масла, додати туди цибулю і трохи обсмажити, щоб цибуля стала м'якою.
Потім додати рис і обсмажити приблизно хвилину, постійно помішуючи.
Додати вино і смажити ще 2-3 хвилини, поки вино не випариться, постійно помішуючи.
Після цього поступово додавати трохи бульйону і давати йому ввібратися в рис, при цьому постійно перемішувати.
Коли бульйону залишиться близько половини, до рису додати бекон і перець. Потім знову продовжити додавати бульйон. Загалом, рис повинен готуватися 20 хв, і за цей час весь бульйон повинен бути використаний.
Наприкінці додати масло, що лишилося, сир, сіль (за смаком) і добре перемішати. Подавати слід гарячим.