Картопляний суп із шинкою
- 1. Картопля — 200 г.
- 2. Шинка — 180 г.
- 3. Болгарський перець — 2 шт.
- 4. Цвітна капуста (суцвіття) — 180 г.
- 5. Курячий бульйон — 380 мл.
- 6. Вершки — 200 мл.
- 7. Тертий сир — 100 г.
- 8. Часник — 2 зубчика
- 9. Зелена цибуля — 1 пучок
- 10. Вершкове масло — 2 ст. л.
- 11. Соняшникова олія — за смаком
- 12. Крохмаль — за смаком
- 13. Сіль — за смаком
- 14. Чорний мелений перець — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цвітну капусту відварити в каструлі до м'якого стану.
Зняти капусту з вогню і дати їй охолонути. Після чого покласти її в чашку для блендера і збити до однорідного пюре.
Шинку нарізати невеликими шматочками й обсмажити її на розігрітій на соняшниковій олії в сковороді.
Перець нарізати кубиками, а часник невеликими пластинками і обсмажити їх на невеликому вогні у сотейнику.
Потім у сотейник налити бульйон і додати картоплю, нарізану на шматочки. Після чого довести його до кипіння, а потім зменшити вогонь і таким чином готувати 10-15 хвилин.
В окремій мисці змішати вершки і крохмал. Далі додати їх до бульйону і проварити деякий час до загустіння бульйону.
Цибулю нарізати і додати в суп. Також додати пюре цвітної капусти, підсмажену шинку і вершкове масло.
Суп посолити і поперчити за смаком і варити на середньому вогні ще близько 5-7 хвилин.
Подавати готовий суп потрібно з тертим сиром.