Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід без термічної обробки овес обід › Корисний квас із вівса
Корисний квас із вівса

Корисний квас із вівса

Ось тут назва напою дійсно говорить сама за себе, і ніби шепоче нам, що смакові властивості квасу, менш важливі за його корисність. Але, звичайно ж, ми не можемо сказати, що він не смачний, оскільки споживання квасу в літню спеку приносить максимум задоволення. Як бачимо, цей квас не лише може втамувати спрагу, а й наповнити ваш організм поживними речовинами. Це можливо завдяки використанню головного компонента - вівса. Ця рослина містить багато крохмалю, білків та жирів. Крім того, страви з ним є надзвичайно легкими, тому широко використовуються в дієтичному харчуванні. Такі позитивні відгуки про ключовий компонент квасу виводять його на перші місця серед прохолодних напоїв, а пошановувачі здорового способу життя можуть бути впевнені, що отримають максимум користі та задоволення від його споживання.

Кількість порцій 12
Час приготування 8670 хв

  1. 1. Овес — 250 г.
  2. 2. Вода — 3 л.
  3. 3. Цукор — 125 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Взяти овес и добре його промити.

  2. Засипати овес у місткість потрібного розміру та додати цукру.

  3. Добре перемішати, залити холодною водою і, накривши марлею, залишити на три доби.

  4. Потім злити всю воду, залити новою водою і знову додати цукор. Після трьох діб бродіння квас буде готовим для споживання.