Паштет зі свинини з беконом і шинкою по-селянськи
- 1. Коньяк — 150 мл.
- 2. Масло вершкове — 3 ст. л.
- 3. Цибуля ріпчаста — 200 г.
- 4. Фарш свинячий — 1,2 кг.
- 5. Бекон — 250 г.
- 6. Часник — 3 зубчики
- 7. Сіль — 2,5 ч. л.
- 8. Чебрець сушений — 2,5 ч. л.
- 9. Перець чорний духмяний мелений — 1,5 ч. л.
- 10. Вершки взбиті — 70 мл.
- 11. Яйце куряче — 2 шт.
- 12. Шинка — 170 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку розігріти до 180°C. Налити коньяк в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити до зменшення обсягу до 100 мл протягом 1,5 хвилини. Після остудити.
Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, розтопити, додати на сковороду подрібнену цибулю. Обсмажувати протягом 8 хвилин, до м'якості.
У мисці змішати фарш з половиною бекону, який необхідно дрібно нарізати. Ретельно вимісити суміш.
У миску до фаршу додати обсмажену цибулю, подрібнений часник, посолити, додати чебрець, запашний і чорний мелений перець.
Додати в суміш яйця, влити вершки і коньяк. Ретельно замісити вручну суміш.
Дно і стінки форми застелити шматочками бекону, який залишився, зверху викласти половину фаршу, трохи придавити руками. Викласти зверху на фарш нарізану шинку, знову викласти фарш, розподілити і розрівняти, зверху накрити беконом. Накрити форму фольгою.
Форму поставити в глибоке деко з бортиками, налити в нього воду, так щоб рівень доходив до половини глибини форми. Поставити в духовку на 135 хвилин.
Після, витягнути з духовки форму, поставити на неї щось важке, залишити так на ніч. Потім, поставити форму в гарячу воду на 3 хвилини. Після перекласти на тарілку, видалити зайвий жир.