Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід українська пасха сніданок › Налисники з сиром запечені в ніжному кремі
Налисники з сиром запечені в ніжному кремі

Налисники з сиром запечені в ніжному кремі

Налисники - це страва, що особливо широко поширена в Україні, Росії та Молдові. Скільки ж різних рецептів налисників існує. Причому кожна господиня готує їх по-своєму. Один з таких рецептів - це налисники з сиром запечені в ніжному кремі. До речі, це також відмінний рецепт для тих, хто не любить довго стояти на кухні, тому що налисники готуються не дуже довго. Але такий десерт вийде набагато смачнішим, ніж самий вишуканий торт або самий вишуканий десерт. У складі налисників по суті немає ніяких екзотичних продуктів, але сам по собі набір продуктів, саме їх поєднання - це вибух емоцій, які випробують ви і ваші рідні, ледь спробувавши ці смачні налисники.

Кількість порцій 6
Час приготування 65 хв

  1. 1. Яйце — 5 шт.
  2. 2. Пудинг ванільний (пачка) — 1 шт.
  3. 3. Цукор — 100 г.
  4. 4. Олія — 50 мл.
  5. 5. Молоко — 250 мл.
  6. 6. Борошно — 80 г.
  7. 7. Сир — 500 г.
  8. 8. Крупа манна — 30 г.
  9. 9. Сметана — 300 мл.
  10. 10. Кунжут — 20 г.
  11. 11. Вишня (у власному соку) — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно приготувати млинці. Для цього яйця (4 шт.) розтерти з цукром (50 мл.). Додати ванільний пудинг (6 столових ложок), масло (50 мл.), борошно (3-4 столові ложки), добре перемішати. Потім додати молоко поступово, постійно помішуючи. Так не буде "грудочок" і можна регулювати густину тіста.

  2. Після цього смажити млинці на сухій сковорідці, перший раз змастити олією. Підсмажені млинці краще "сховати" в пакет на 10 хвилин, щоб не було сухих країв.

  3. Далі потрібно приготувати начинку. Для цього сир з'єднати з яйцями (2 шт.) та цукром (за смаком), добре перемішати. Додати манку, перемішати та дати настоятися 20 хвилин, щоб манка набухла та забрала зайву рідину.

  4. Потім потрібно приготувати крем. Всі складові з'єднати (сметана, пудинг 3 ст.л., 1 яйце) та добре перемішати, дати пудингу збільшитися. Якщо здається, що вишла дуже густа маса, то розвести її молоком. На млинці покласти приблизно 1 столову ложку начинки та загорнути квадратиком. Для цього спочатку закрити верхню та нижню сторони, а потім бокові. Складати квадратики у форму, кінцями вниз.

  5. На кожен квадратик викласти приблизно по 1 столовій ложці крему, а потім рівномірно розподілити його по всій поверхні, дуже зручно лопаткою. Ще посипати кунжутом. Запікати в духовці при 180-200°С 15 хвилин, не більше. Потрібно зачекати, поки крем зарум'яниться та тримати в духовці 25 хвилин, щоб нижні краї млинців трохи пропеклися. Подавати теплими, прикрасити вишнею у власному соку.