Млинці "Мішлен"
- 1. Філе куряче — 500 г.
- 2. Цибуля — 2 шт.
- 3. Яйце куряче — 3 шт.
- 4. Молоко — 300 мл.
- 5. Борошно — 150 г.
- 6. Сіль — 1 ч. л.
- 7. Цукор — за смаком
- 8. Масло вершкове — 1 ст. л.
- 9. Олія рослинна — 2 ст. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку курку потрібно залити холодною водою, поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Після того, як закипить вода, варити ще 10 хвилин. Готовому м'ясу дати охолонути. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору. Куряче м'ясо і цибулю перекрутити через м'ясорубку. Фарш посолити та прибрати в холодильник.
Потім замісити тісто. У борошно розбити яйця, добре перемішати до однорідної маси. Поступово вливати молоко, постійно розмішуючи тісто.
Далі смажити млинці на великій сковороді так, щоб вони не обгоріли. Повністю охолодити млинці.
Млинці розрізати на чотири частини. У кожну частину покласти начинку і скрутити їх в трубочку.
Млинці обсамажити на вершковому маслі та подавати зі сметаною.