Горіхові меренги з шоколадом
- 1. Кеш'ю — 100 г
- 2. Яйця — 6 шт.
- 3. Цукор — 250 г
- 4. Сіль — дрібка
- 5. Вершки 33-35% — 150 мл
- 6. Молочний шоколад — 100 г
- 7. Сметана 25-30% — 100 г
- 8. Рослинна олія — 1 ст.л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
За допомогою кавомолки або блендера подрібніть кешью в порошок.
Духовку нагрійте до 120°C.
Білки відокремте від жовтків (жовтки нам не знадобляться). Білки трохи охолодіть, додайте дрібку солі і почніть збивання.
Не перестаючи збивати, порціями введіть цукор і горіховий порошок. Готову масу перекладіть у кондитерський мішечок.
Два противні застеліть пергаментним папером. За допомогою циркуля намалюйте на ній кружечки діаметром 5-6 см і змастіть папір рослинною олією.
Потім на кожен кружок вичавіть з мішечка білкову масу. Поставте противень в нагріту духовку на 45 хвилин. Після злегка відкрийте духовку і залиште в ній меренги ще на 1 годину, щоб вони добре підсохли.
Тим часом шоколад розламайте на дрібні шматочки і розтопіть на водяній бані, потім дайте йому охолонути до кімнатної температури.
Вершки збийте в піну, після чого обережно додайте до них розтоплений шоколад і сметану, акуратно перемішайте масу.
Готові меренги промастіть цим шоколадним кремом і з'єднайте один з одним по дві. Приберіть тістечка в прохолодне місце і залиште приблизно на 2 години до застигання крему.