Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід легкий духовка осінь › Манний пудинг з кабачками і яблуками
Манний пудинг з кабачками і яблуками

Манний пудинг з кабачками і яблуками

Пудинг - це вид десерту, який зазвичай готується на водяній бані. Основними інгредієнтами пудингу є борошно, яйця, цукор і молоко. Часто замість борошна використовують манку, рис або хліб. Іноді в рецептах пудингів зустрічаються масло, сир, родзинки, курага, інжир. Батьківщиною пудингів є Англія. В даний час по всьому світу існує величезна різноманітність рецептів по приготуванню пудингів. Для любителів яблук прекрасно підійде манний пудинг з яблуками. Крім яблук в яблучному пудингу використовуються морква, кабачки, вівсяні пластівці, родзинки або інші продукти. Подавати його можна, як гарячим, так і холодним. При подачі пудинг поливають сметаною, посипають какао або цукровою пудрою.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Кабачки — 125 г.
  2. 2. Яблука — 75 г.
  3. 3. Молоко — 25 мл.
  4. 4. Масло вершкове — 15 г.
  5. 5. Яйце куряче — 1 шт.
  6. 6. Цукор — 10 г.
  7. 7. Крупа манна — 15 г.
  8. 8. Сметана — 30 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нашаткувати кабачки. Поставити сковороду на вогонь, влити молоко, додати 10 г. вершкового масла, розігріти, викласти кабачки на сковороду. Тушкувати до напівготовності.

  2. Нашаткувати яблука, додати їх в сковороду разом із цукром, тушкувати протягом 5 хвилин, потім додати манну крупу, тушкувати ще 5-10 хвилин на маленькому вогні. Після, трохи остудити.

  3. У загальну суміш додати збитий білок, жовток, перемішати, викласти суміш у формочку, яку потрібно змастити маслом, випікати в духовці до готовності. При подачі пудинг полити сметаною.