Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід блендер фрукти літо › Легкий бананово-кавовий сорбет
Легкий бананово-кавовий сорбет

Легкий бананово-кавовий сорбет

Французький сорбет являє собою різновид морозива, проте не простого – крижаного, фруктово-ягідного. Іншими словами цей десерт – ніщо інше як заморожена суміш фруктово-ягідного пюре і цукрового сиропу. Після морозива дуже хочеться пити, а от після сорбету – ще парочку порцій. Пропонований нами сорбет незвичайний. Адже він поєднує в собі відразу кілька смакових ноток: молочну, шоколадну, кавову і бананову. Але навіть не це є його головним достоїнством. Вся принадність у тому, що він абсолютно нешкідливий, і, ми б навіть сказали, корисний для фігури. До речі, його можна доповнити крупно змолотими кавовими зернами або шоколадною крихтою – вийде взагалі геніальний кулінарний шедевр.

Кількість порцій 2
Час приготування 130 хв

  1. 1. Банани — 1 шт.
  2. 2. Йогурт (без наповнювачів) — 150 г
  3. 3. Какао — 0,5 ч.л.
  4. 4. Розчинна кава — 1,5 ч.л.
  5. 5. Цукор — 1 ст.л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Банан почистіть і наріжте великими шматками. Покладіть в чашу блендера.

  2. Влийте йогурт, додайте цукор, кава і какао.

  3. Збийте всі компоненти спочатку на середній, потім на високій швидкості до однорідного стану.

  4. Отриману масу викладіть у форму і поставте в морозильник на пару годин.

  5. Перед подачею десерт потрібно переставити в холодильник, щоб він набув бажаної консистенції.