Лагман по-домашньому
- 1. Яловичина — 600 г.
- 2. Цибуля — 2 шт.
- 3. Морква — 2 шт.
- 4. Солодкий зелений перець — 2 шт.
- 5. Селера (стебло) — 3 шт.
- 6. Китайська капуста — 7 листів
- 7. Лапша для лагману — 400 г.
- 8. Соняшникова олія — 80 мл.
- 9. Часник — 2 зубчика
- 10. Кінза — за смаком
- 11. Кріп — за смаком
- 12. Сіль — за смаком
- 13. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Відварити локшину для лагмана як зазначено на упаковці.
Цибулю порізати півкільцями. Стебла селери порізати брусочками.
Солодкий перець і моркву порізати кубиками.
Кінзу і кріп промити і дрібно посікти.
Подрібнити листи китайської капусти.
Часник дрібно нарізати.
Яловичину нарізати середніми кубиками поперек волокон.
Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати м'ясо і смажити до рум'яної скоринки.
Додати до м'яса моркву і тушкувати ще 3 хвилини.
Додати інші овочі, перемішати і тушкувати протягом 8 хвилин.
Викласти зелень, часник і долити гарячої води. Посолити і поперчити за смаком. Варити на середньому вогні 10 хвилин.
Викласти в тарілку гарячу локшину, зверху викласти соус і посипати подрібненою зеленню.