Котлети з щуки з пряними травами
- 1. Щука — 500 г.
- 2. Білий xліб — 200 г.
- 3. Цибуля — 1 шт.
- 4. Борошно — 100 г.
- 5. Молоко — 150 мл.
- 6. Масло — 50 г.
- 7. Перець — за смаком
- 8. Прянощі — за смаком
- 9. Сіль — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Насамперед очистити і нарізати скибочками цибулю, яка легко могла б пройти в горловину м'ясорубки. З хліба зрізати скоринки, а м'якуш замочити в молоці (білий хліб додається у фарш, щоб при смаженні утримувався сік і котлети залишалися соковитими). Нарізати шматочками філе.
Підготовлені продукти пропустити через м'ясорубку, по черзі закладаючи м'ясо щуки, разом з цибулею і заздалегідь віджатим хлібом. Фарш, що вийшов, посипати сіллю і перцем - злегка перемішати, і пропустити ще 1-2 рази.
Змоченими у воді руками зробити невеликі кульки, обваляти їх у борошні (сухарях), злегка сплюснути, щоб котлети краще прожарилися. (Розмір котлет - діло особистих уподобань).
Налити в сковороду топлене масло (на відміну від вершкового воно не горить і котлети посмажені на ньому виходять рум'яні) і розігріти на середньому вогні. Необхідно дочекатися коли масло абсолютно розтане. Викласти котлети і смажити близько 3-5 хв. з одного боку до утворення рум'яної скоринки і з іншого боку, стільки ж часом.