Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід десерти яйця › Морозиво з рікотою й абрикосами
Морозиво з рікотою й абрикосами

Морозиво з рікотою й абрикосами

Думаємо, перед приготуванням десерту слід спочатку розібратися, що таке рікотта. Це досить традиційний італійський продукт з молока. Багато хто вважає, що це сир, але насправді, щоб отримати рікотту, потрібно вичавити не молоко, а сироватку, яка залишається після приготування, наприклад, моцерелли. Але за смаком рикотта не менш легка, ніж сир Що ж стосується абрикосу, то тут все простіше. Цей корисний і солодкий фрукт відомий нам давно . Адже в ньому багато клітковини і він низькокалорійний - ідеальний варіант для десерту, в якому і так достатня кількість калорій. Ну а все разом - це швидкий десерт-морозиво до вашого столу.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Рікота — 250 г.
  2. 2. Вершки 33-35% — 250 мл.
  3. 3. Жовтки — 2 шт.
  4. 4. Цукор — 100 г.
  5. 5. Абрикоси без кісточок — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати абрикоси кубиками.

  2. Розтерти жовтки з цукром.

  3. До цукру і жовтків додати рікоту, все ретельно перемішати.

  4. Збити вершки і додати їх до сирної маси, перемішати.

  5. Додати абрикоси і все перемішати.

  6. Отриману масу викласти у формочки і поставити в морозилку на 5-6 годин.