Яблучний самбук
- 1. Яблука — 1 кг
- 2. Цукор — 0,5 склянки
- 3. Яйця — 4 шт.
- 4. Желатин — 15 г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Замочіть желатин в 150 мл холодної кип'яченої води і залиште на той час, який зазначено на упаковці.
Духовку розігрійте до 200°C.
Тим часом яблука очистіть, розріжте навпіл і видаліть серцевину.
Противень застеліть фольгою, викладіть на нього яблука, зверху накрийте ще одним листом фольги. Щільно накрийте яблука фольгою і випікайте в духовці до тих пір, поки вони не стануть м'якими - близько 40 хвилин.
Желатин доведіть до кипіння і відразу зніміть з вогню (ні в якому разі не кип'ятіть). Остудіть.
Запечені яблука остудіть і протріть їх через сито.
До отриманого яблучного пюре покладіть цукор і збийте все 2-3 хвилини.
Яйця добре промийте з содою і розділіть на жовтки і білки (жовтки нам не знадобляться).
Білки з'єднайте з яблучним пюре і збивайте до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі в 2-3 рази.
Потім введіть желатин і збивайте ще 5-7 хвилин.
Отриману масу розкладіть у креманки або інший посуд, в якій ви будете подавати самбук, і поставте в холодильник до застигання (на це піде 3-4 години).