Фунчоза з тунцем від провідних ресторанів
- 1. Фунчоза — 50г
- 2. Тунець — 75г
- 3. Устричний соус — 15мл
- 4. Біле вино — 30мл
- 5. Соєвий соус — 15мл
- 6. Рибний соус — 10мл
- 7. Кальмар — 50г
- 8. Капуста пекінська — 30г
- 9. Кінза — 3 гілочки
- 10. М'ята — 2 гілочки
- 11. Перець болгарський — 30г
- 12. Помідори черрі — 30г
- 13. Зелена цибуля — 7г
- 14. Лайм — 1 долька
- 15. Часник — 2 зубчика
- 16. Перець чілі — 3г
- 17. Імбир — 3г
- 18. Кунжут — 5г
- 19. Перець чорний — за смаком
- 20. Сіль — за смаком
- 21. Цукор — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Приготуйте часниково-рибну олію: для цього достатньо покласти розчавлені зубчики часнику в олію, злиту з консервованого тунця.
Приготуйте локшину: витягніть з упаковки, залийте окропом. Вона буде готова за 5 хв.
Обсмажте кальмара, нарізаного шматочками, в рибно-часниковій олії. Найкраще робити це на сковорідці вок.
На часниково-рибній олії обсмажте болгарський перець, помідори черрі і пекінську капусту. Додайте імбир і перець чилі. Овочі закладайте по черзі.
Додайте до овочів у сковороді ще олії, відправте до них тунець і кальмари, поперчіть. Налийте біле вино і випарюйте.
Додайте до страви фунчозу. Влийте всі соуси, посоліть, поперчіть, добре вимішайте.
Коли сковорідка вже вимкнена, всипте кунжут і дрібно нарізану зелену цибулю.
При подачі прикрасьте шматочком лайму, листочками м'яти і кінзою.