Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід випічка сніданок › Фруктова піца
Фруктова піца

Фруктова піца

З чим асоціюється у Вас піца? Зі свіжоспеченим хрустким коржем, на якому затишно розташовуються копчені ковбаски, соковиті томати, пікантні оливки і ніжний сир пармезан, що тягнеться? Поспішаємо Вас засмутити. Або порадувати. Адже Вашій увазі смілива й оригінальна варіація традиційної італійської страви для справжніх ласунів – солодка десертна піца з вершковим кремом і фруктами. Екзотично, незвично, але дуже смачно і ефектно. Це, мабуть, той варіант домашньої випічки, який не залишить байдужим ні рідних, ні гостей. Фруктова піца більше нагадує тонкий і відкритий солодкий пиріг. Якщо Ви любите експериментувати і дивувати – цей простий і дохідливий рецепт спеціально для Вас.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Вершкове масло — 110 г
  2. 2. Цукор — 200 г
  3. 3. Яйце — 1 шт.
  4. 4. Лимон — 2 шт.
  5. 5. Ванілін — 1 ч. л.
  6. 6. Борошно — 250 г
  7. 7. Сода — 1/2 ч. л.
  8. 8. Сіль — 1/4 ч.л.
  9. 9. Вершковий сир — 225 г
  10. 10. Цукрова пудра — 1/4 ст.
  11. 11. Полуниця — 200 г
  12. 12. Чорниця — 100 г
  13. 13. Персик — 2 шт.
  14. 14. Ківі — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігрійте  духовку до 175 градусів.

  2. Вершкове масло збийте з 2/3 ст. цукру у міксері. Додайте яйце, цедру 1 лимона і ванілін. Перемішайте.

  3. В окремій мисці змішайте борошно, соду і сіль. Збийте вінчиком.

  4. Змішайте обидві суміші і замісіть тісто міксером до однорідної маси.

  5. Викладіть тісто у форму для піци, змащену маслом. Розтягніть і розпряміть. Випікайте 10-12 хвилин до золотисто-коричневої скоринки. Повністю охолодіть перед тим, як наносити начинку.

  6. Для крему змішайте вершковий сир, 1/3 ст. цукру, цукрову пудру, цедру 1 лимона і сік лимона, збийте до однорідної повітряної маси і нанесіть рівномірно на охолоджену основу.

  7. Прикрасьте нарізаними фруктами. Поставте в холодильник для повного охолодження.