Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід українська борошно осінь › Курячі шлуночки в підливі
Курячі шлуночки в підливі

Курячі шлуночки в підливі

Страва, яку ми вам пропонуємо, має бути у кожної господині під рукою. Особливо, якщо у вас є сім'я, чоловік, діти. Адже чоловіки дуже люблять м'ясо, а для дітей важливо отримувати корисні речовини кожен день. Ось тому курячі шлуночки - це саме те, що потрібно. Адже вони багаті на калій, цинк і фосфор, а значить збагачують організм, що росте, забезпечуют його потрібною кількістю білка. З іншого боку, вони досить ситні. Подавайте їх з картоплею, гречкою чи рисом - і чудова корисна вечерю вам забезпечена. Також можна посипати базиліком, зеленню або листям салату, щоб надати свіжості і яскравих фарб стравы. У будь-якому випадку ця страва підніме вам настрій.

Кількість порцій 3
Час приготування 75 хв

  1. 1. Цибуля — 1 шт.
  2. 2. Борошно — 1 ст. л.
  3. 3. Вода — 2 л.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець — за смаком
  6. 6. Курячі шлунки — 700 г.
  7. 7. Томатна паста — 1 ст. л.
  8. 8. Цукор — 1 ч. л.
  9. 9. Спеції — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Підготувати курячі шлунки. Для цього їх помити та очистити від плівки. Порізати їх соломкою. Цибулю також порізати соломкою.

  2. На дно каструлі викласти курячі шлунки засипати їх спеціями. Води залити так, щоб вона покривала м'ясо. Довести до кипіння та готувати ще 30 хвилин під кришкою.

  3. Додати цибулю та продовжувати тушкувати ще 25 хвилин. Далі в прохолодній воді розвести одну столову ложку борошна, добре перемішати та влити цю суміш у каструлю.

  4. Потім додати томатну пасту і цукор  та готувати ще 15 хвилин. Потім страву посолити та поперчити.