Чебуреки з рибною начинкою
- 1. Борошно пшеничне — 590 г.
- 2. Молоко — 250 мл.
- 3. Яйце куряче — 3 шт.
- 4. Олія соняшникова рафінована — 615 мл.
- 5. Мінтай — 700 г.
- 6. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- 7. Цибуля зелена — 40 г.
- 8. Вода — 3 ст. л.
- 9. Майонез — 2 ст. л.
- 10. Перець чорний мелений — за смаком
- 11. Сіль — 30 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування тіста викласти в миску яєчні жовтки, додати молоко, 40 мл. олії, 15 г. солі. Добре перемішати і додати просіяне борошно.
Замісити густе, не дуже круте тісто, накрити вологим рушником і залишити в холодильнику приблизно на 2 години.
Для приготування начинки необхідно підготувати рибу - розморозити, випатрати, ретельно промити, обсушити і нарізати шматочками.
Шматочки риби трохи посолити, обваляти в борошні. Після, викласти на сковороду з розігрітою олією, обсмажити.
Приготовану рибу остудити, видалити кісточки, розібрати на дрібні шматочки.
Очистити цибулю, розрізати кожну на дві половини, дрібно нашинкувати тонкими півкільцями. Спасерувати на олії.
Вимити зелений лук, обсушити, нарізати кільцями. Додати його на сковороду до ріпчастої цибулі. Обсмажити все разом до м'якості зеленої цибулі. Викласти рибну масу, перемішати з цибулею, посолити і поперчити за смаком, додати води і прогріти 5 хвилин. Готову начинку остудити, заправити майонезом.
Охолоджене тісто розділити на кульки розміром з волоський горіх, скачати в тонкі коржі. Краї чебуреків можна зробити за допомогою різця.
Чебуреки смажити у глибокій сковороді або в невисокій каструлі у великій кількості дуже розігрітої олії, перевертаючи їх. Виймати шумівкою.