Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід східна цукор › Арахіс в цукрі
Арахіс в цукрі

Арахіс в цукрі

Арахіс містить дуже багато амінокслот, не кажучи вже про вітаміни різних груп. Найбільше в ньому вітаміну РР. Крім того, арахіс - це популярний продукт харчування у вегетаріанців, адже в ньому досить багато білків і жирів, які цілком можуть наситити організм. Загалом, ця страва дуже корисна, з якого боку не глянь.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Арахіс — 500 г.
  2. 2. Цукор — 150 г.
  3. 3. Кукудзяне борошно дрібного помелу — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Арахіс підсмажити на сухій сковороді, очистити від лушпиння.

  2. У сковороду покласти цукор, влити півсклянки теплої води і варити до тих пір, поки не з'являться бульбашки.

  3. Після цього порціями викласти арахіс і всипати кукурудзяне борошно, безперервно помішуючи, щоб весь арахіс покрився солодкою борошняною оболонкою.

  4. Коли всі горіхи будуть покриті глазур'ю, викласти їх на велике блюдо і подавати.