Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід європейська вечірка › Мигдальні кульки з винограду
Мигдальні кульки з винограду

Мигдальні кульки з винограду

Мигдальні кульки з винограду - це дивного і незвичайного смаку десерт. Готувати його одне задоволення, а їсти - ще більше. Окрім насолоди, що запаморочує голову, страва подарує вам і велику порцію корисних речовин. Горіхи мигдалю, як ніщо інше, подарують вам заряд білка і жиру. Стан вашої шкіри помітно покращиться, і ви забудете, що таке погана пам'ять. Сир подбає про достатній рівень калію і кальцію, а виноград стане для організму відмінним антиоксидантом в переповненому шумному місті. Така закуска стане відмінним пригощанням для вегетаріанців або тих, хто з інших причин не їсть м'яса. Що ще може бути кращим, ніж повна вітамінів і приємна на смак страва в холодну пору року, коли наші організми так потребують захисту та уваги.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Вершковий сир — 300 г.
  2. 2. Мигдаль — 60 г.
  3. 3. Виноград — 450 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Підготувати виноградини, попередньо помивши їх. Взяти одну чайну ложку вершкового сиру на долоню та ретельно обкатати кожну виноградину.

  2. Покласти обкатаний виноград на папір та охолодити потягом 20 хвилин.

  3. Подрібнити мигдаль так, аби можна було легко обкатати охолоджені кремові кульки.

  4. Добре обкачати охолоджені кремові виноградини. Сервірувати спеціальними паличками або шпажками.