Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сніданок європейська десерти › Яблука фаршировані
Яблука фаршировані

Яблука фаршировані

Наливні яблучка, мабуть, найкраще, що може подарувати нам рання золота осінь. Фрукт воістину унікальний: він смачний і соковитий, кислий і солодкий, корисний і просто улюблений. Зараз, напевно, важко уявити собі куточок на нашій планеті, де б не пробували цей популярний азіатський плід – яблучна «епідемія» переможно крокує по Землі. Вашій увазі черговий рецепт на яблучну тему. Фаршировані яблучка в запеченому вигляді, на щастя, не втрачають свої цінні вітаміни і мікроелементи. Готувати їх легко і захоплююче, а головне – їх не потрібно чистити від шкірки і нарізати. Ефектний вигляд наших фруктових «горщиків» підкріплено щедрою божественною начинкою із сухофруктів, горішків і пряної кориці.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Яблука — 150 г.
  2. 2. Курага — 20 г.
  3. 3. Родзинки — 20 г.
  4. 4. Мигдаль — 20 г.
  5. 5. Цукор — 10 г.
  6. 6. Кориця — 3 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблука помити, видалити серцевину. Трохи м'якоті видалити чайною ложкою. Курагу промити й нарізати шматочками. Горіхи крупно нарізати.

  2. Нафарширувати яблука сухофруктами, посипати цукром і корицею. Духовку розігріти до 180°C. Поставити яблука в духовку і запікати 20-30 хвилин, в залежності від твердості яблук.