![Шоколадно-бананове парфе](https://img2.zakaz.ua/uploadd2d790de8618e56f8169ec4f3f82af3d.jpg.350x.jpg)
Шоколадно-бананове парфе
- 1. Авокадо — 1 шт.
- 2. Ванільний цукор — 1 ч.л.
- 3. Какао — 2 ст.л.
- 4. Мед — 2 ст.л.
- 5. Банан (невеликий) — 1 шт.
- 6. Яблуко (маленьке) — 1 шт.
- 7. Мигдаль — 20 г
- 8. Лимон — 0,5 шт.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, ложкою вийміть м'якоть і викладіть її в чашу блендера.
Туди ж всипте какао і ванільний цукор, влийте мед і 3 ст.л. води.
Збийте всі інгредієнти до однорідного стану, за консистенцією нагадує пудинг. При необхідності додайте ще трохи води.
Яблуко і банан мело наріжте і перемішайте. Збризніть лимонним соком.
Мигдаль подрібніть в блендері або порубіть ножем.
У високі склянки або посуд для десерту викладіть шар шоколадного пудингу, потім шар фруктів, посипте горішками, далі знову викладіть шар пудингу і т.д. - Кількість шарів зробіть на свій смак.
Готовий десерт подавайте негайно. В якості прикраси можна використовувати шоколадну крихту або шоколадне драже.