![Печиво з гірким шоколадом в цукровій пудрі](https://img2.zakaz.ua/upload.cfd5fee6a57ab2f301b683922e175ce0.350x350.jpg)
Печиво з гірким шоколадом в цукровій пудрі
Любителі шоколаду та шоколадної випічки, всі сюди. Вашій увазі рецепт самого шоколадного печива в світі. У ньому і притягальний чорний шоколад, і ароматний какао-порошок, і пряна ваніль. Загалом, заповітна мрія будь-якого ласуна. Приємний аромат, ніжний смак, розсипчасте тісто, оригінальний зовнішній вигляд – і все це про печиво з гірким шоколадом в цукровій пудрі. Шоколад можете використовувати будь-який на Ваш смак, проте чорний вигідно відрізняється з точки зору корисності. І ще одна хороша новина: печенюшки готуються всього п'ятнадцять хвилин. Будьте обережні, дивовижний аромат свіжоспеченого печива заманить на кухню не тільки домочадців, а й сусідів. Приємного спільного чаювання.
- 1. Масло вершкове — 60 г.
- 2. Шоколад чорний 70% — 170 г.
- 3. Цукор — 100 г.
- 4. Ваніль — 5 г.
- 5. Яйце куряче — 2 шт.
- 6. Борошно пшеничне — 100 г.
- 7. Какао-порошок — 20 г.
- 8. Розпушувач — 3 г.
- 9. Сіль — 2 г.
- 10. Пудра цукрова — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вершкове масло, нарізане кубиками, розтопити на водяній бані з разломаним на шматочки шоколадом. Яйця з цукром збити в пишну масу. Змішати яєчну і шоколадну суміш, перемішати до однорідної консистенції, додавши ваніль.
Борошно з какао і розпушувачем просіяти. Обережно змішати борошняну суміш з яєчно-шоколадною і замішати тісто. Скачати його в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 120 хвилин.
Духовку розігріти до 170°C. Деко застелити пергаментним папером. З тіста сформувати невеликі кульки, трохи приплюснути їх і викласти на деко. Поставити його в духовку і випікати близько 12-15 хвилин. Готове печиво присипати цукровою пудрою.