Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сніданок європейська молоко осінь › Теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном
Теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном

Теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном

Любите молочні коктейлі? У такому випадку, приготуйте теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном. Як Ви зрозуміли, даний напій подають і теплим, і холодним. Пінисту основу коктейлю становить молоко і збите пюре кокосового горіха. Особливість напою – в індійській тропічній прянощі кардамон, яка не з чуток вважається однією з найдорожчих і найцінніших у світі. Від чого і друге ім'я – «цариця спецій» або «райське зерно». Плоди кардамону володіють сильним, але в теж час приємним і не нав'язливим ефірним ароматом камфорного масла з легкими нотками лимону.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. М'якоть кокоса — 100 г.
  2. 2. Молоко — 1 л.
  3. 3. Цукор тростинний — 50 г.
  4. 4. Кардамон — 10 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'якоть розламати на шматочки, покласти в чашу блендера, влити сюди ж 100 мл. води, подрібнити суміш в пюре.

  2. Розігріти невелику каструлю на маленькому вогні, влити молоко, додати цукор, помішуючи додати кокосове пюре. Додати потовчене насіння кардамону, довести практично до кипіння, відразу ж зняти з вогню, залишити на 20 хвилин.

  3. Процідити суміш через сито, після збити блендером до пінистого стану, подавати гарячим або холодним.