Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Сливовий пиріг з фісташками

Сливовий пиріг з фісташками

Стигла слива поряд з яблуками – досить-таки частий гість у всіляких десертах, починаючи з домашніх мусів і закінчуючи випічкою. А все завдяки її відмінним смаковим якостям, щільній текстурі і ніжній м'якоті. Зверніть увагу на пропонований рецепт сливового пирога з фісташками. Приготування не забере у Вас багато часу і клопоту, зате результат, який Ви отримаєте всього через півгодини – приємно здивує. Пиріг підкуповує з першого погляду: спочатку ефектним виглядом, потім – неповторною палітрою смаків. Розсипчасте фісташкове тісто (фісташки можна замінити волоськими горіхами, мигдалем, фундуком), що тане в роті, соковита сливова «верхівка», присипана цукровою пудрою, нікого не залишить байдужим.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Сливи — 300 г
  2. 2. Борошно пшеничне — 50 г
  3. 3. Фісташки — 100 г
  4. 4. Яйце куряче — 6 шт.
  5. 5. Молоко — 200 мл
  6. 6. Цукор — 50 г
  7. 7. Масло вершкове — 10 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити яйця з цукром в пишну піну. Додати по трохи просіяне борошно і продовжувати збивати міксером. Далі додавати молоко, збиваючи. Фісташки помістити в чашу блендера і подрібнити. Додати фісташки в тісто.

  2. Духовку розігріти до 200 градусів. Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Змастити форму вершковим маслом, викласти на дно половинки слив і залити їх тістом. Поставити форму в духовку на 20-25 хвилин. Після приготування дати пирогу охолонути і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.