Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Піца на лаваші

Піца на лаваші

Піца за цим рецептом виходить дійсно дуже смачною - тонка хрустка основа і дуже соковита начинка. Піца з лаваша відмінно підходить для тих, хто не вміє чи не любить возитися з тестом. Лаваш на піцу купують тонкої, овальної форми. Поєднання продуктів можна сміливо міняти. Цікавими і виграшними поєднаннями швидкої піци з лаваша є: смажене м'ясо з грибами або солоними огірками; помідори з сиром; ананас з куркою, креветки або шинка, а також стручкова квасоля, яблука, часник і багато іншого. Залишки піци можна заморожувати в холодильнику, а потім, в будь-який час дістати і розігріти. При цьому всі смакові властивості піци збережуться.

Кількість порцій 2
Час приготування 50 хв

  1. 1. Лаваш (круглий) — 3 шт.
  2. 2. Сир твердий — 250 г.
  3. 3. Гриби печериці — 350 г.
  4. 4. Ковбаса "Салямі" — 250 г.
  5. 5. Перець солодкий — 2 шт.
  6. 6. Помідори — 2 шт.
  7. 7. Масло вершкове — 50 г.
  8. 8. Майонез — за смаком
  9. 9. Соус томатний "Сацебелі" — за смаком
  10. 10. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Лаваш покласти на деко, застелений пергаментним папером, посипати натертим твердим сиром. Зверху покласти другий лаваш, також присипати сиром і, нарешті покласти третій лаваш. Сир гратиме роль своєрідного «клею». У духовці, коли сир розплавиться, він скріпить між собою лаваші.

  2. Нарізати печериці та обсмажити їх на вершковому маслі.

  3. Лаваш змастити соусом, викласти гриби.

  4. Ковбасу тонко порізати і викласти на гриби, додавши майонез.

  5. Викласти нарізані солодкий перець і помідори.

  6. Все засипати тертим сиром і відправити в гарячу духовку (180°С). Через 15-20 хвилин піца на лаваші готова. За бажанням додати зелень.